maanantai 4. kesäkuuta 2012

i'm glad u came

Sama tylsyys on jatkunu, vaikka kyllä vähän helpotti että viikko alko.. Jotenki tuntuu et kesälomalla viikot on kivempia ku viikonloput.. Sain tänään vietyä viimein ne rahat pankkiin asti ja kävin ostamassa jo vähän leiritarvikkeita.. Siis shampoot sun muut! Tilasin myös viimein sen putken sekä muistikortin onnistuneesti.. Vähän ärsytti kun ensin juostaan kuukausi hankimassa verkkopankki tunnuksia; lopettiin tili, vaihdettiin pankkia, juostiin papereiden kans, vietiin rahatki erikseen ja sit ku kaikki on valmista nii löytyyki kauppa mistä ois sen putken saanu postiennakolla.. Mutta onneks löysin tuon kyseisen kaupan, kun oli parikymppiä kuitenki jopa halvempi!

Vähä harmittaa, että se mun EOS 500D runko on jo melkosen vanha ja ruvennu myös vähän se ikä näkymään.. Reistailee mm. videoita kuvatessa. Luulin ensin että se tekee sitä vaan talvipakkasella, mutta ilmeisesti se tekee sitä myös ihan lämpösellä säällä.. Eikä mulla oo nyt rahaa eikä aikaa käydä sitä korjauttamassa.. Toivotaan että saisin kesän ikuistettua ilman niitä pätkimisiä tai muita vikoja!

Huomenna ois tiedossa shoppailupäivä stadissa! Nea tuliki tänää illalla meille ja huomenna lähetään 10 aikaa junalla stadiin ja tavataan Carita sitte Elielinaukiolla.. Mahtavaa, että nähään taas meijän Carii ja päästä shoppailemaan. Tulispa vielä oikee hyvä ilma nii kelpais siellä kulkee iha kesähepeneissä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti