lauantai 2. kesäkuuta 2012

jokaselle paskaa kesää


Mulla alko jo eilen, 1.6. kesäloma kun tosiaan sitä amista käyn. Kesäloma alko melko tylsissä merkeissä ja sääki oli huono. Toivottavasti tulis paremmat säät et pääsis vähän lomafiiliksiin! Meinasin ensin että oisin alottanu tän blogin videopostauksen merkeissä, mutta en sitte jaksanukkaan toteuttaa ku en tienny mitä olisin puhunu. Koko ajan tekee mieli postailla ja aktiivisesti bloggailla, mutta se toteuttaminen on tämmöselle laiskalle aika hankalaa. Tosin just siivosin mun vaatekaapista pois kaikki vanhat vaatteet joita en enää käytä. Nyt siellä on sitte tilaa uusille! Sain tossa yks päivä yhet 100€ arvoset balleriinat, kun yks tuttava oli ne saanu eikä ollu tykänny. 



En ois ikinä uskonu että ne on niin arvokkaat, mutta ilmeisesti ne sitte on. Samaan kassiin missä ne kengät sain laitoin sitte niitä mun vanhoja vaatteita ja aattelin Nealle niitä tyrkyttää. 



Tuli samalla tää huonekkin vähän siistimpään kuntoon, mutta aattelin kohta vielä vähän siivoilla ja mennä suihkuun.. Jos vaikka sais vähän piristystä tämmöseen sateiseen kesäkuun päivään!



Maanantaina vien sit mun rahat viimein pankkiin ja tilaan sen putken.. Eilen kävin jo yrittämässä siellä pankissa, mutta käteispalvelu oli menny jo kiinni. Sain kuitenki palauteltua vielä viimeset lappuset ja sain possunki, jos vaikka tulis säästettyä sillee vähä kerrallaan.



5 kommenttia:

  1. joo, jalmari syö tästä lähin mun kolikot.. :)

    VastaaPoista
  2. Haha toi biisi piristää kivasti tätä harmaata päivää :P

    (Mullakin yks lifestyleblogin alku odottelee piilossa, katotaan jaksaaks sitä alkaa kirjottelemaan :D)

    VastaaPoista
  3. hih jep jalmari !! ja joo, tykkään tost biisist muutenki, mut siin on fiilistä :)) ja anna ala kirjottamaan :)

    VastaaPoista